In acest sezon in care zilele friguroase de iarna adevarata alterneaza cu cele calde de primavara timpurie este foarte indicat sa folosesti produse cosmetice cu care sa le ingrijesti si protejezi in fata intemperiilor vremii. Ai mainile uscate? Acorda-le putina atentie ca sa devina catifelate si hidratate! Nu-i suficient sa-ti faci periodic manichiura daca nu te ocupi constant si de aspectul mainilor. Cel mai important este sa ai maini hidratate pentru intreaga zi.

 

Hidrateaza, Hraneste si Protejeaza! Acestea sunt cele 3 proprietati care ne fac sa spunem ca merita sa ai in trusa ta de manichiura produsele cosmetice care le prezinta. Este vorba despre Crema pentru Maini si Unghii LOVE.

Crema pentru Maini si Unghii este creata de Melkior pentru toate tipurile de piele. Care sunt proprietatile ei? Hidrateaza. Hraneste. Protejeaza. Contine acid hialuronic, cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare.

Cum se foloseste Crema pentru maini si unghii? Ea este indicata pentru uz zilnic. Se aplica in strat subtire, pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtia completa. Asigura hidratare pe parcursul intregii zile.

Si inca o sugestie: rezultatul este foarte bun daca se utilizeaza impreuna cu alte doua produse cosmetice minune - Gomajul pentru Maini (ref 35300) si Masca pentru maini (ref 35200). Fiecare are rolul ei, de aceea este bine sa le folosesti complementar. Mainile tale vor fi fericite si iti vor multumi pentru acest tratament complet.

Fiindca se gaseste in flacon de 50ml, Crema pentru Maini si Unghii este foarte usor de transportat, asa ca poti sa o iei zilnic cu tine in poseta, dar si in vacante si calatorii.

Rasfata-ti zilnic mainile cu produse cosmetice de calitate!