2017 a fost un an, cu adevarat, senzational.

Si aici nu ne referim neaparat la ofertele promotionale extraordinare, ci la sutele de produse cosmetice noi care au poposit pe rafturile magazinelor Melkior si in magazinul online.

Hai sa ne amintim impreuna care sunt cateva dintre acestea, pune-le pe lista ta de cumparaturi si poarta-le in 2018! De la farduri de pleoape la pudre, de la oje clasice la oje semipermanente, de la rujuri mate la pensule de machiaj, de la mascara la gene false…

 

RUJURI LICHIDE MATE

Lansarea de senzatie a anului trecut a fost noul Matte Stain Melkior - rujul lichid mat. In cele mai puternice nuante pentru buze seducator de expresive, desi nici nudurile nu au fost uitate. Gentle, Serene, Wild, Crazy, Taboo, Adorable, Sexy, Happy, Joy, Ecstasy, Daring, Faithfully.

 

RUJURI CLASICE SI CREIOANE DE BUZE

Cand vine vorba de machiajul buzelor, trebuie sa tinem cont de culoarea rujului, de textura lui si, nu in ultimul rand, de forma buzelor. Nu conteaza daca sunt subtiri, groase ori asimetrice, important este sa le innobilam cu un ruj care se potriveste cu nuanta tenului si a parului, care e perfect ales pentru machiajul rafinat de zi sau cel stralucitor de seara, care e intens pigmentat pentru a da volum si consistenta surasului tau. Completand colectia, Melkior a creat in 2017 inca 4 nuante superbe de Lip Pen: Dahlia, Smiley, Lollipop, Oriental Nights, iar la capitolul rujuri clasice a adus Amour, Delicious, Ginger Spice, Toffee. Si pentru un contur de buze perfect, ai la indemana noile Creioane: Cherry, Plum, Maroon.

 

FARDURI DE PLEOAPE

Stii ce vei folosi pentru machiajul special, pentru ocaziile deosebite, pentru evenimentele importante din viata ta? Noile farduri de pleoape glitter in tonuri de Topaz, Emerald Soul, Magic, Pink Emotion, Crystal Eyessunt perfecte!

Nu credem ca nu ai auzit de celebrele farduri de pleoape Melkior! Iar gama de produse cosmetice s-a imbogatit considerabil. In anul care s-a incheiat.am facut cunostinta cu impresionanta colectie de Farduri de Pleoape Pudra Libera in nuante seducator de frumoase care dau stralucire intensa si reflecta lumina din toate unghiurile! Poarta si tuChameleon, Silver, Glowing Brown, Glowing Blue, Glowing Pink, Glowing Green.

Iar colectia de produse cosmeticeSoul Dancing Divas a adus multe noutati, perfecte pentru o persoana vesela, optimista, plina de viata, care iubeste muzica, se distreaza si danseaza! Ea a adus stralucirea in prim-plan si ne-a amintit de machiajul anilor ‘80. Cu tonuri perlate de farduri de pleoape: Soul Diva, Dancing Diva, Berry. Cu vibratii irizate de pudra luminoasa: Shine & Smile, Joyfully, Sunshine.

Aliniindu-se la tendintele internationale, Melkior a adus in 2017 noi tonuri de Farduri de Pleoape Perlate extrem de pigmentate, cu o formula cremoasa care asigura o acoperire excelenta si rezista in timp. Se gasesc atat sub forma de Fard de pleoape in cutie prevazuta cu oglinda, cat si ca rezerva de fard ambalata in blister transparent: Dreaming, Only You, Magnetic, Believe In, Cool Night.

Tu stii cum sa combini culorile pentru machiajul ochilor tai? Ce faci cand vrei sa creezi efecte deosebite pe pleoape sau sa dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet si reusit, cel mai bun sfat este sa nu te limitezi la un singur fard, ci alege o paleta bogata in tonuri potrivite culorii ochilor tai. Melkior a creat paleta de farduri de pleoape potrivita pentru ochii tai: Paleta 6 farduri pentru ochii verzi, Paleta 6 farduri pentru ochii albastri, Paleta 6 farduri pentru ochii caprui.

 

FARDURI DE OBRAZ

Visezi deja la razele soarelui care te vor incalzi in sezonul primavara-vara? Vrei ca obrajii tai sa fie imbujorati cu sclipiri irizate? Perfect! Melkior a creat 2 nuante splendide de Fard de Obraz Irizat. Se gasesc atat sub forma de cutie, cat si ca rezerva. Sunt culori intense si fine pentru un aspect diafan al machiajului: Coral Glace, Rose Glace.

 

GENE FALSE

Stii ca orice machiaj este desavarsit atunci cand folosesti si gene false. Melkior a lansat Gene False3D care imbogatesc si asigura mai mult volum si dau profunzime privirii, iar aparitia este de senzatie.

 

MASCARA SPRANCENE

Toata lumea stie cat de importante sunt sprancenele pentru expresivitatea chipului nostru. Zambim, ne intristam, ne incruntam, tresarim, ridicam o spranceana, ne miram… Toate aceste emotii se citesc clar pe fata noastra. De aceea, avem mereu grija de sprancene, le pensam, le dam forma care incadreaza perfect ochii pentru o imagine incantatoare, le vopsim, le corectam, le creionam. Melkior a creat Mascara pentru sprancene WOWbrow, care confera volum, prezinta o textura usoara, nu se intinde, se aplica foarte usor si, cel mai important, e foarte rezistenta (rezista pana la 12 ore).

 

PENSULE DE MACHIAJ

Toata lumea viseaza la un machiaj perfect, de aceea aplicarea produselor are o importanta majora. Clientii vor o aplicare buna si profesionala, deci pensulele de machiaj devin un instrument indispensabil in make-up. Expertii din domeniu spun ca un machiaj frumos si bun e determinat 50% de produs si 50% din aplicator. De aceea, Melkior da o importanta deosebita aplicatoarelor, studiind si dezvoltand produse cosmetice de calitate profesionala. 2017 a adus o gama de pensule imbunatatite si fabricate manual, din care nu lipsesc: Pensula Oblica pentru Fard de Ochi, Pensula Mica pentru Fard de Ochi, Pensula Mica pentru Estompare, Pensula Retractabila pentru Buze.

 

OJE CLASICE SI OJE SEMIPERMANENTE

Si cum un machiaj spectaculos nu este niciodata singur, manichiura intra si ea in joc, iar strass-urile Swarovski innobileaza unghiile tale cu modele precum Light Siam, Purple Velvet, Emerald, Aurore Boreale, Crystal. Pentru o aparitie de neuitat, poti miza pe noile lacuri de unghii perlate: Royal, Deja vu, Deam Hunter. Si noile oje lucioase Thrills si Solitary. Iar pila Let’s Dance intregeste tabloul.

Stralucirea este cuvantul de ordine si in acest an, iar manichiura cu Oja Perlata Holografica Melkior este alegerea perfecta pentru o manichiura senzationala. Mizeaza pe Holograpink, Holograblue, Hologramist, Magic Dust, Fairy Lights.

Vrei nuante puternice si sofisticate care nu se demodeaza niciodata? Nu uita ca Melkior a adus colectia Nail Lacquer “Storytelling” cu nuante seducator de frumoase pentru o manichiura moderna: Oja lucioasa Magnetic, Oja lucioasa Pacific Blue, Oja lucioasa Trust Me, Oja perlata Purpur.

Iar la capitolul oja semipermanenta, 2017 a adus foarte multe variante cromatice, care mai de care mai frumoase: Ever Spladh, Ever Vivid, Ever Sangria. Nudes Collection a adus nuante romantice si senzuale, in tonuri naturale care nu se demodeaza niciodata: Ever Monday, Ever Tuesday, Ever Wednesday, Ever Thursday, Ever Friday, Ever Saturday.  Sunt oje semipermanente perfecte pentru ziua ta norocoasa!       

Una dintre cele mai interesante lansari ale anului trecut a fost Kitul DO IT YOURSELF - CREATE YOUR OWN COLORS, un kit cu care poti sa-ti creezi culoarea de oja pe care o vrei tu! Ai la dispozitie oje in 4 culori de baza si le poti combina in diferite proportii: rosu, albastru, galben, alb. Acestea pot fi Art Yellow, Art White, Art Red, Art Blue. Se porneste de la rosu, albastru si galben, iar cu ajutorul albului pot fi deschise nuantele, mai mult sau mai putin. Kitul contine si 2 sticlute goale pentru a le amesteca si a obtine oja in culoarea preferata! Sticluta goala este gradata si are inauntru o biluta care permite amestecarea rapida si usoara a nuantelor de oja.

Iti imaginai vreodata ca vei gasi un produs miraculos cu 9 proprietati? Vrei un produs care intareste unghiile, le albeste si ilumineaza? In plus, creste aderenta lacului de unghii si ii prelungeste rezistenta. Interesant, nu?! Melkior a creat un produs exceptional: Base Coat 9in1. Se potriveste in multe cazuri, in toate situatiile, pentru toate tipurile de probleme ale unghiilor. Se gaseste in 2 variante: sticluta de 15ml si sticluta de 4.5ml.

 

Poarta Melkior si vei fi irezistibila! Si in 2018! Iti vom oferi nenumarate motive sa te simti frumoasa purtand produse cosmetice profesionale Melkior.