Este incredibil de populara, rezista foarte bine pe unghii si arata demential. Ne referim la oja semipermanenta, bineinteles. Intr-o lume in care suntem mai mereu intr-o continua miscare, iar timpul este din ce in ce mai limitat, mai exista vreun motiv sa nu-ti doresti sa o folosesti? Poate doar pentru ca nu ai aflat tot ceea ce trebuie sa stii despre aceste produse cosmetice minune!
Recunoastem, oja semipermanenta este placerea noastra nevinovata si avem 5 motive pentru care sa devina si a ta:

 

  1.     Este foarte rezistenta. Practic, oja semipermanenta este o combinatie intre oja clasica si gelul UV. Pe scurt, este foarte rezistenta! Acum este atat de usor sa te bucuri pentru mai mult timp de manichiura ta. Timpul liber este atat de valoros in ziua de astazi! Iar oja semipermanenta este solutia pentru ca tu sa economisesti timp, fara sa renunti la rasfatul de a avea unghii impecabile.

 

  1.     Are un aspect foarte natural. In ultimii ani, trendurile in moda au migrat catre o zona mult mai naturala. Ce se afla pe lista de must-haves in frumusete? Foarte popularul machiaj ,,no makeup", coafurile cu un aer cat mai sauvage si unghiile care emana naturalete. De aceea, oja semipermanenta se afla pe unghiile a milioane de femei din intreaga lume. Daca inca nu ai incercat-o, de ce mai stai pe ganduri?

 

  1.     Este versatila. Din fericire, oja semipermanenta ne salveaza in orice ocazie. Indiferent ca mergi la birou sau ai fost invitata la o petrecere sofisticata, oja semipermanenta este solutia ta! Mainile tale vor avea intotdeauna un aspect foarte elegant si sofisticat. Si stii care este ultimul trend in materie de unghii? Sa iti asortezi manichiura cu rujul de buze. Sau cel putin sa adopti aceeasi paleta cromatica. Dar stii ce mai este super hot primavara-vara aceasta? Ultraviolet - culoarea vedeta a sezonului. Incearca oja semipermanenta Ever Beige ( ref. 24135) si rujul lichid mat Matte Stain, nuanta Taboo (ref. 12711) si fii la moda intotdeauna!

 

  1.     Este foarte lucioasaTrebuie sa recunoastem: oja semipermanenta are acel ceva de la care nu-ti poti lua ochii. Care este secretul ei? Luciul incredibil de sofisticat! De aici si toata aceasta versatilitate de care tocmai am vorbit. Manichiura cu oja semipermanenta se potriveste la o rochie de seara, dar se incadreaza perfect si intr-un outfit sport.

 

  1.     Este usor de aplicatDaca nu ai timp sa ajungi la salon, nu te ingrijora! Oja semipermanenta se aplica foarte usor, asa ca poti sa fii propriul tau nail artist.

 

 

Acum chiar nu mai ai niciun motiv pentru care sa nu folosesti oja semipermanenta.

Mai mult, avem si o super veste pentru tine:

Oja Semipermanenta Melkior costa acum doar 29.90 Lei (sticluta de 4.5 ml), iar sticlutele de 15 ml sunt la pretul de 59.90 Lei.

 

Ofera-ti rasfatul de a avea unghii impecabile si bucura-te de dreptul tau la un ritual de ingrijire de calitate!