Mai mult ca oricand, acum se poarta rujul lichid mat. In cele mai puternice nuante pentru buze seducator de expresive, desi nici nudurile nu sunt uitate. Pe unele le porti zilnic cu tine in poseta, pe altele le pastrezi pentru ocazii speciale. Cert este ca niciodata nu ai prea multe rujuri mate si nu poti sa rezisti tentatiei sub nicio forma.

Alege pentru trusa ta de machiaj rujurile lichide mate Matte Stain de la Melkior. De ce? Pentru ca ai 12 motive ca sa-ti placa:

  1.       Ambalajul. Nu exista nicio indoiala - rujurile mate Melkior arata foarte bine! Ambalajul este unul jucaus, cu un font care imita scrisul de mana, iar recipientul este elegant si foarte practic. 
  2.       Nuante delicioase. Colectia contine culori intense si indraznete. Sexy, Happy, Joy, Ecstasy, Daring, Faithfully, Gentle, Serene, Wild, Crazy, Taboo, Adorable. Acestea sunt cele 12 variante cromatice care iti vor pune in evidenta machiajul buzelor. 
  3.       Pigmentarea. Rujurile mate Matte Stain de la Melkior prezinta o formula extrem de pigmentata. De aceea, vei avea nevoie de o baza sau de un balsam care sa iti protejeze buzele.
  4.       Textura. Asa cum ii spune si numele, gama Matte Stain se remarca printr-o textura mata. De aceea, vei obtine acoperire maxima dintr-o singura aplicare, fara sa te temi ca se va lua de pe buze in doar cateva ore.
  5.       Rezistenta. Rujurile lichide mate Melkior sunt incredibil de rezistente. Desigur, pentru a obtine rezultatul mult dorit, nu sari peste ritualurile de ingrijire a buzelor. Exfolierea este foarte importanta, iar hidratarea, de asemenea.
  6.       Acoperirea. Asigura acoperire maxima dintr-o singura aplicare.
  7.       Hidratarea. Are in compozitie ingrediente hidratante care nu usuca buzele si le mentin catifelate.
  8.       Aplicarea. Prezinta aplicare usoara. Se aplica direct pe buze, intr-un strat subtire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevazut. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor, asa ca se recomanda efectuarea unui peeling delicat inainte sa aplici rujurile mate.
  9.       Trend! Rujurile Mate Matte Stain adreseaza tuturor femeilor, de la cele mai elegante la nonconformiste. Si se asorteaza cu usurinta tinutelor de zi, unui outfit sport, tinutelor clasice, dar si aparitiilor elegante, sofisticate.
  10.   Look cool! Orice tip de machiaj, de zi, de seara, pentru party, pentru cocktail, isi gaseste corespondentul in gama de rujuri lichide mate. Fie ca e vorba de un look dramatic, fie de unul foarte rafinat. Poarta pe buze Matte Stain si arata ca stii care sunt ultimele tendinte in moda. Incearca una dintre cele 12 nuante seducatoare si te vei indragosti instant.
  11.   Seductie! Rujurile lichide mate Matte Stain sunt create special pentru un plus de seductie, facandu-te sa te simti increzatoare atunci cand le porti. Cu siguranta, iti vor placea, le vei folosi zilnic, iar chipul tau va radia.
  12.    Oferta Lunii! Descopera toate nuantele de rujuri mate. Pentru un machiaj impecabil! Luna ianuarie 2018 aduce o oferta de nerefuzat si un Pret Special pentru Matte Stain. Profita!

Tu ce culoare alegi sa porti azi pe buze?