Cine nu admira frumusetea florilor precum violetele, irisii, panselutele si liliacul?! Sau bijuteriile cu ametist? Ori lavanda cu parfumul ei seducator!

Ai intuit care este culoarea anului 2018? Institutul Pantone a stabilit temele cromatice care ne vor insoti in 2018, fie ca vorbim de imbracaminte, decoratiuni, manichiura sau machiaj.

La inceput, a propus 8 sugestii de game: Resourceful (albastru si portocaliu); Verdure (tonuri purpurii de fructe de padure si irizatii de albastru); Playful (tente luminoase de galben); Discretion (rozul in prim plan); Far-fetched (galben in amestec cu tonuri rosiatice); Intricacy (esente de rosu si galben); Intensity (culori puternice, echilibrate cu negru si auriu); TECH-nique (turcoaz, roz si purpuriu).

Acum a revenit si a ales, din intreaga paleta cromatica, dominanta anului: Ultra Violet. Este o nuanta provocatoare care sugereaza misterele cosmosului si comunica originalitate, ingeniozitate si gandire vizionara. Doar gandeste-te cat de bine ar arata un machiaj cu farduri de pleoape in aceasta nuanta! Absolut spectaculos! Sau ce spui de rujuri cremoase pe buzele tale?

In toate tonurile si subtonurile sale, de la albastru marin la purpuriu, Violetul inseamna emotie si visare. Aceasta splendida culoare este asociata cu regalitatea si maretia. Si cu spatiile de meditatie pentru ca inspira conexiune si transmite energii pozitive. Un astfel de machiaj iti imprima pe chip un rogvaiv de sentimente si emotii lirice.

Iata cum o poti integra in machiaj pentru a fi in trend in 2018! Fie alegi tonuri metalice, cu irizatii perlate sau translucide, fie nuante intense, in defavoarea tonurilor ultra-pastelate.

Machiajul aduce fardurile de pleoape satinate Violette, fardurile de pleoape mate Purpple Haze si Lavender, fardurile de pleoape sidefate Iris si Fragile, fardurile baked Sangria, paleta de farduri Royal Purples. Nu lipsesc rujurile clasice Wild Berry si Bisou, creionul de ochi khol Purple.

Manichiura e la moda cu oricare din ojele: Purpur, Truly, Purple Stone, Wisteria, Wild Orchid, Inspiration, SuperNova. Dar si cu nuantele de oja semipermanenta: Ever Vibe, Ever Rebel, Ever Starry, Ever Madness, Ever Vivid.

Tu esti fascinata de aceasta culoare?