Ți-ai facut planuri despre cum sa fii regina noptii dintre ani? Pentru o aparitie memorabila in cea mai lunga noapte, adopta un machiaj care te face sa fii stralucitoare din cap pana in picioare. Langa rochia cu paiete si pantofii eleganti stau perfect irizatiile metalice ale machiajului festiv. Foloseste noile farduri de pleoape glitter in tonuri de Topaz, Emerald Soul, Magic, Pink Emotion, Crystal Eyes. Dupa ce iti pui astfel ochii in evidenta, accentueaza-ti pometii cu pudra luminoasa irizata. Si coloreaza-ti unghiile cu oje perlate accesorizate cu decoruri 3D si strass.

Daca nu vrei sa seduci prin sclipiri peste sclipiri, poarta un machiaj neutru, in tonuri nude, cafenii, cafea cu lapte. Este momentul din an in poti demonstra ca stii sa fii eleganta si cocheta. Poarta ruj clasic Nude, ruj lichid mat Serene, oja Warm Nude sau Mistery Me, fard perlat Fabulous.

Hai sa intram in noul an cu entuziasm, energie pozitiva si optimism molipsitor. Nu zice nimeni ca o tinuta all black si un machiaj asemanator nu sunt perfecte. Depinde de tine daca vrei aceasta imagine. Paleta Smokey Eyes iti sare in ajutor. Si genele false 3D iti dau nota sic specifica petrecerilor exclusiviste. Iar top-coat Black&White iti innobileaza manichiura.

Aplicatiile stralucitoare din vestimentatia ta isi au corespondentul in sclipirile fara egal ale machiajului si manichiurii. Tonurile de auriu si argintiu nu se demodeaza niciodata. De aceea, e timpul sa incerci fardurile metalice Gold, Bronze sau Silver. Si oja Little Stars. O aparitie glamour poti obtine folosind tatuaje metalice temporare, aurii sau argintii, ca pe o adevarata bijuterie.

Machiajul e gata, manichiura la fel. Ce-ti mai ramane de facut? Distreaza-te si petrece cu familia sau prietenii pana in zori!

Si nu uita ca visele se implinesc! Sa ai un an plin de vise marete!

Echipa Melkior