Sa fii makeup artist inseamna sa fii inventiv, original si creativ. Inseamna sa traiesti fiecare culoare in parte si sa simti in perspectiva. Sa fii makeup artist inseamna sa ai unul dintre cele mai cool joburi ai ultimilor ani. Dar, ca sa fii un makeup artist cunoscut si apreciat, inseamna ca ai muncit mult si ai invatat tot ceea ce se putea invata despre acest domeniu.

Variante sunt multe, deci cum faci sa decizi la care scoala de makeup sa te inscrii? Cum stii ca ai ales bine si ca acolo vei invata tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un makeup artist de succes? Noi stim sigur ca scoala de makeup Melkior nu iti va dezamagi asteptarile.

Ne-am unit fortele cu Paul Stoica si Teodor Varban, cei doi specialisti in machiaj care fac minuni cu ajutorul pensulelor si al produselor cosmetice, si am dat start unor cursuri adresate tuturor persoanelor care vor sa se specializeze in machiaj.

Dar hai sa aflam impreuna mai multe informatii despre scoala de makeup Melkior.

www.scoalademakeup.ro

In primul rand, scoala de makeup Melkior cuprinde doua module, iar fiecare dintre acestea dureaza doua saptamani, zilnic de luni pana vineri, de la ora 09:00-15:00 sau 16:00-22:00.

Modulul 1 te va introduce in lumea machiajului conventional. In cadrul acestui modul vei invata:

  •          Sa executi operatiile pregatitoare pentru machiaj;
  •          Sa realizezi armonii de culori;
  •          Sa realizezi corecturi la nivelul fetei;
  •          Sa realizezi urmatoarele tipuri de machiaj: machiaj de zi, machiaj office, machiaj pin-up, machiaj cut crease, machiaj smokey eyes, machiaj de mireasa, machiaj de infrumusetare si pentru camuflarea defectelor;
  •          Sa aplici gene false banda si smocuri.

In cadrul celui de-al doilea modul vei invata sa realizezi un machiaj mai special. Aici vei afla cum sa faci diferenta intre: machiajul de manechin, machiajul fantezist, machiajul destinat sedintelor foto, filmarilor video si televiziunii si machiajul corporal.

Toate produsele cosmetice si pensulele pentru machiaj cu care vei lucra sunt asigurate de Melkior, asa ca poti sa fii sigur/a ca vei invata tainele machiajului folosind produse profesionale, de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste practica, aceasta se efectueaza, de cele mai multe ori, cursant pe cursant.

Pentru persoanele care termina cursul de make-up si doresc sa primeasca diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, in ziua examenului se achita o taxa de inscriere in valoare de 100 de Lei.

Daca iti doresti sa fii un makeup artist de succes sau pur si simplu sa deprinzi tainele unui machiaj ,,ca la carte”, te asteptam sa te alaturi si tu scolii de makeup Melkior. Pentru ca, in final, ajungem la concluzia makeup artistului Melkior Paul Stoica: ,,Fiecare makeup este important, dar ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine este fericirea de pe chipul clientelor ce imi poarta makeup-ul, increderea pe care o afiseaza imediat ce se admira in oglinda si satisfactia personala ca am participat activ la emotia fiecareia”.

www.scoalademakeup.ro