Orice machiaj poate fi binedefinit si desavarsit atunci cand folosesti si gene false. Noile modele 3D imbogatesc si asigura mai mult volum, dau profunzime privirii, iar aparitia este de senzatie.

Melkior a creat Gene False 3D, care sunt tip banda, din par sintetic. Ele confera volum si aspect natural. Sunt usor de aplicat si pot fi reutilizate. Se livreaza impreuna cu adeziv duo.

 

Stii cum se aplica genele false corect? Iata pasii care trebuie urmati:

  1.      Inainte de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, se traseaza o linie estompata neagra (cu fard sau creion) la baza genelor, ca si baza pentru aplicarea acestora.
  2.      Se scot genele tip banda din suport si, daca sunt prea mari, se ajusteaza la coltul exterior prin taiere.
  3.      Se aplica adeziv pe banda genelor, NU pe pleoapa.
  4.      Se asteapta 30 de secunde pana lipiciul devine vascos.
  5.      Se aplica banda cu mainile, privirea fiind inspre in jos, iar ochiul intredeschis.
  6.      Se centreaza genele aproape de baza genelor naturale si se apasa pe capete.

 

Cateva precautii sunt necesare inainte de aplicarea genelor false:

  •         Inainte de folosire, asigurati-va ca nu sunteti alergic la adezivii pentru gene false.
  •         Nu aplicati niciodata adezivul direct pe pleoape. Este iritant pentru ochi. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul.
  •         E bine de stiut ca genele false sunt ambalate in cutie de carton special conceputa ca sa pastreze genele sigur si igienic pentru utilizari ulterioare.
  •         Cutia contine suport din plastic pe care sunt asezate genele si lipici din latex.

 

Genele false cu banda adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor. Confera un aspect natural, putand fi purtate atat la un machiaj natural de zi, cat si la unul de seara.

Sunt special realizate pentru a conferi volum extrem si un aspect cat mai natural. Sunt montate pe banda in mai multe straturi suprapuse. In straturile inferioare, genele sunt mai drepte, iar in cele superioare sunt foarte curbate.