E clar: rujul nu poate lipsi din portfardul unei femei. Este simbolul evident al feminitatii. Chiar si atunci cand nu ai timp pentru un machiaj complet, daca te rujezi - chipul tau capata imediat farmec si stralucirea revine in priviri.

Cu ce asortezi rujul?

  •          Poti sa asortezi rujul cu nuanta parului, cu tonurile fardului de pleoape. Si aici ma gandesc la un rosu stacojiu (nuantele HONEY si FIRE), la un maro pamantiu (nuanta CARAMEL), la un rosu visiniu (nuantele CARDINAL RED, CLOSER) si pruna (nuanta DEEP LOVE).
  •          La fel de bine, accentul de pe buze se poate regasi cromatic in accesorii, pantofi, poseta, bijuterii. Unele il asorteaza chiar si cu rochia, sacoul sau puloverul, fie in aceeasi culoare, fie in contrast sau in culori complementare. Perfecte sunt nuantele: SWEET SMILE, MANDARINE, AMOUR.
  •          Rujul poate fi asortat si tematicii evenimentului la care participi. La un cocktail poti folosi tonuri de mov (nuanta TENDER, CANDY, EXQUISITE), ca mireasa poti alege nuante neutre (NUDE, GINGER SPICE, SUAVE), la o petrecere de Halloween negru si maro sunt in top (nuanta AFTER DARK, MISTERIOUS, HOT CHOCOLATE).
  •          Iar persoanele nonconformiste sunt adeptele rujurilor in tonuri wow: OZONE, HOT PINK, STARS.
  •          Rosul clasic (nuanta LE ROUGE) nu se demodeaza niciodata. E potrivit atat pentru machiajul de zi, cat si pentru machiajul de seara.

 

Rujuri mate, cremoase, shiny

Melkior a creat o gama larga de rujuri in diferite texturi: mate, cremoase, shiny. Rujurile sunt intens pigmentate ceea ce le ofera rezistenta maxima, adera foarte bine pe piele fara a-si modifica nuanta si nu usuca buzele. Rujurile shiny contin particule ce reflecta lumina, ofera senzatie de volum, aspect uniform, hidratat, mascheaza si hranesc buzele uscate sau degradate.

Rujurile Melkior sunt compatibile intre ele, se pot mixa, iar pentru un efect de volum al buzelor se poate aplica rujul lucios pe centrul buzei, deasupra rujului mat sau cremos.

 

Aplicarea rujului?

Petru o aplicare perfecta a rujului aveti nevoie de o pensula pentru buze cu care se aplica produs dinspre colturile exterioare ale buzei inspre centru. Melkior a creat mai multe variante:

  •          Pensula cu capac pentru buze (ref.14134) – este rezistenta, usor de utilizat, usor de curatat si e ideala pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze.
  •          Pensula pentru buze (ref.14116)
  •          Pensula retractabila pentru buze (ref.14135) – se foloseste astfel: aplicati produs pe pensula; apoi se aplica culoarea pe buze, incepand din coltul extern inspre centru; continuati aplicarea, pentru a obtine uniformizarea culorii si obtinerea consistentei dorite.

 

Poarta Rujul Melkior si vei fi irezistibila!

Florina Morareanu - Makeup Artist Melkior