Toata lumea viseaza la un machiaj perfect, de aceea aplicarea produselor are o importanta majora. Clientii vor o aplicare buna si profesionista, deci pensulele devin un instrument indispensabil in make-up.

Expertii din domeniu spun ca un machiaj frumos si bun e determinat 50% de produs si 50% din aplicator. De aceea, Melkior da o importanta deosebita aplicatoarelor, studiind si dezvoltand produse de calitate profesionala.

In curand, se lanseaza o noua gama de pensule imbunatatite si fabricate manual. Important este ca se amelioreaza felul in care se aplica produsul cu aceste pensule si felul in care arata machiajul la final.

Haide sa descoperim impreuna noutatile sezonului:

 

  •         Pensula Oblica pentru Fard de Ochi (ref.14137)

Pensula Oblica pentru Fard de Ochi face parte din categoria pensulelor profesionale pentru machiaj si are o forma care permite un control maxim la aplicarea fardului de pleoape si un blend perfect. Este ideala pentru aplicarea umbrelor la pliul ochiului.

Pensula Oblica pentru Fard de Ochi are peri foarte moi pufosi, amplasati oblic, ceea ce asigura aplicarea usoara si precisa a produsului. Este rezistenta, are maner ergonomic si e fabricata manual.

 

  •         Pensula Mica pentru Fard de Ochi (ref.14138)

Pensula Mica pentru Fard de Ochi are forma perfecta pentru a aplica culoare pe pleoape, pe linia genelor, pentru un “smokey look” veritabil. Pensula deasa aplica exact cantitatea dorita pentru a obtine o intesitate extrema, pentru a amesteca culorile sau pentru a estompa liniile trasate.

Pensula Mica pentru Fard de Ochi este perfecta pentru conturarea si evidentiarea ochilor. E rezistenta, prezinta calitate profesionala, are maner ergonomic din lemn si e fabricata manual.

 

  •         Pensula Mica pentru Estompare (ref.14139)

Pensula Mica pentru Estompare e rezistenta, prezinta calitate profesionala, are maner ergonomic din lemn si e fabricata manual.

Este o pensula pentru estompare sau blending si se foloseste pentru estomparea fardului de pleoape. Are o forma rotunda special creata pentru a putea estompa fardul de pleoape cat mai bine. Dimensiunile sale mici o fac ideala pentru aplicarea fardului pe linia genelor, pentru un aspect “smokey eyes”.

 

  •         Pensula Retractabila pentru Buze (ref.14135)

Pensula Retractabila pentru Buze este ideala pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistenta, usor de utilizat si usor de curatat. Melkior a creat o pensula care nu trebuie sa lipseasca din kitul de make-up. Poate fi strecurata cu usurinta in poseta datorita dimensiunilor reduse.

Cum se foloseste Pensula Retractabila pentru Buze? Aplicati produs pe pensula. Se aplica culoarea pe buze, incepand din coltul extern inspre centru. Continuati aplicarea, pentru a obtine uniformizarea culorii si obtinerea consistentei dorite.

 

Cum se curata pensulele?

Este important sa mentineti pensulele curate: fiind un adapost confortabil pentru bacterii, este indicat sa fie curatate o data pe saptamana. Iata cateva sfaturi utile:

  •         Nu cufundati pensulele cosmetice in apa, deoarece se poate deteriora liantul care tine impreuna perii pensulei.
  •         Tineti pensula cu perii in jos sub jet de apa, curatati-o usor cu sampon delicat si apoi clatiti-o in acelasi mod, sub jet de apa.
  •         Lasati pensulele sa se usuce in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala.