Sezonul acesta fac ce vreau, scriu ce vreau, sunt cine vreau!

Intra si tu in joc si spune-ne “Care e povestea ta?” si cum te-au ajutat mainile tale sa realizezi ce-ti place, sa-ti dezvolti pasiunea ta, sa faci job-ul tau, sa-ti exprimi sentimentele.

Construieste acum propria poveste! Poezia mainilor tale…

 

Ce culori porti in aceasta toamna pe unghii? Vrei nuante puternice si sofisticate care nu se demodeaza niciodata? Afla acum ce este must have in acest sezon!

Toamna incepe la Melkior cu New Collection Nail Lacquer “Storytelling”, nuante seducator de frumoase pentru o manichiura moderna.

Noua gama contine 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase si 1 oja este perlata:

Toate aceste oje Melkior se gasesc in cele 2 variante de sticlute, de 15ml si de 4,5ml. Descopera acum nuanta care iti pune in evidenta manichiura!

 

Sunt oje rezistente care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

 

Imbraca-ti unghiile in culori foarte puternice, in tendinta, pentru a putea demonstra ca sezonul acesta tu faci ce vrei!