Ce culori se poarta in 2018?

 

A venit toamna! Deja ne zboara gandul la colectiile pentru sezonul rece, iar tendintele nu stau pe loc si, asa cum le spune si numele, ne arata directia pentru anul viitor.

Ce culori se poarta in 2018? Vrei sa afli chiar acum? Ei bine, iata ca Institutul Pantone a stabilit temele cromatice care ne vor insoti in 2018, fie ca vorbim de imbracaminte, decoratiuni, manichiura sau machiaj. Vestea buna e ca exista ceva pentru fiecare, asa ca avem de unde alege culorile preferate.

De la rozul puternic la galbenul tare din aventurile animate cu celebrii “minioni”, acestea sunt ideile pe care le vom pune in aplicare in 2018:

  • tonuri metalice, cu irizatii perlate sau translucide;
  • de asemenea, revin in forta culorile intense, in defavoarea tonurilor pastelate

 

Iata care sunt cele opt palete cromatice din care te poti inspira in 2018:

  1. Resourceful: O paleta alcatuita din culori complementare, albastru si portocaliu.
  2. Verdure: O paleta alcatuita din culori vegetale, combinate cu tonuri purpurii de fructe de padure si irizatii de albastru.
  3. Playful: O paleta alcatuita din tente luminoase de galben pentru o prezenta jucausa si vesela, inspirata de simpaticele personaje din animatia cu minioni.
  4. Discretion: O paleta in culori subtile care par un alter ego al lui Playful. Rozul devine mai important decat in trecut.
  5. Far-fetched: O paleta ca se bazeaza pe culorile calde, de pamant, in care galbenul e in amestec cu tonuri rosietice.
  6. Intricacy: O paleta cu accente metalice, pigmentata cu esente de rosu si galben.
  7. Intensity: O paleta cu un amestec eclectic de culori puternice, echilibrate cu negru si auriu.
  8. TECH-nique: O paleta de culori stralucitoare din care nu lipsesc turcoaz, roz si purpuriu.

Deci, sa ne pregatim sa asteptam colectii in culori revitalizate, combinatii noi de nuante si o cromatica ce exprima o noua abordare. In curand!