E vara! Vine sezonul vacantelor si al calatoriilor, asa ca ai grija de unghiile tale. Trebuie sa ai manichiura impecabila. Si pedichiura, de asemenea; papucii si sandalele ies la plimbare.

Melkior a creat Oje lucioase, mate, perlate, paietate, tip neon si pentru manichiura French. Stii care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine o manichiura reusita si corecta? Afla chiar acum!

 

OJA LUCIOASA

In culori moderne, in tendinte, oja Melkior este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna si uscare rapida. Se gaseste in multe nuante, de la cele mai sobre la cele mai indraznete. Este vremea nuantelor calde si pastelate, dar suficient de pigmentate pentru a  fi  remarcate. Nu uita, pentru a crea ornamente cat mai fine, in detaliu, aplica decoruri adezive sau creeaza desene si picturi ingenioase.

 

***TRUC! Cand aplici oja, tine cont sa fie unghia degresata (si sa fie curatata in cazul unghiei exfoliate).

 

OJA PERLATA

Daca nu in sezonul estival, atunci cand? Cand poti folosi ojele perlate?! Hai, incearca acum sa dai alt sens manichiurii si pedichiurii tale. Contrar asteptarilor, ojele perlate se potrivesc in orice ocazie, la evenimente importante, in vacanta si chiar pentru manichiura mireselor. Sunt expresia rafinamentului si a feminitatii, de aceea nu trebuie sa le ratezi. Textura perlata transforma manichiura intr-una senzationala, de efect, cu accente stralucitoare. Formula ojei asigura o acoperire foarte buna, rezistenta si uscare rapida. Exista si oje perlate in culori indraznete de verde, indigo, cafeniu, roz si liliachiu.

 

OJA PAIETATA

Oja paietata este perfecta pentru o manichiura de efect! Indrazneste sa o abordezi! De ce merita s-o alegi? Este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna, se usuca rapid si are un finish spectaculos care te ajuta sa impresionezi asistenta. De asemenea, pentru o manichiura festiva poti folosi paiete pentru unghii, strass Swarovski, foite metalizate, decoruri adezive cu tematica.

 

***TRUC! Inainte de oja, se aplica neaparat o baza pentru protectia unghiei.

 

OJA MATA

Iti doresti un efect mat pentru manichiura ta? Melkior a creat o intreaga colectie. Se gasesc atat in flacoane de 15 ml, cat si in flacoane de 4,5 ml care sunt ideale pentru a fi strecurate in geanta. De ce merita sa folosesti oja mata? Pentru ca este pigmentata, prezinta uscare rapida, asigura o acoperire foarte buna si confera manichiurii un efect mat. Se bazeaza pe o formula speciala, diferita de oja lucioasa, tocmai pentru a crea un efect mat pe unghii. Recipientul din sticla are o forma ergonomica, capac anti-alunecare si este prevazut cu pensula lata pentru aplicare rapida.

 

OJA FRENCH

Clasica si conservatoare prin traditie, manichiura French nu se demodeaza niciodata. Se poarta in orice ocazie, in orice moment al zilei si in orice anotimp. Se potriveste tuturor varstelor si este expresia feminitatii absolute. Alege tonuri diafane pentru manichiura ta!

 

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a obtine o manichiura reusita:

1. Ne curatam oja veche cu un dizolvant fara acetona care este mult mai bun decat cel cu acetona deoarece nu deshidrateaza unghiile.

2. Apoi, cu o pila cu abrazivitate 100 sau 180, ne aducem unghiile la aceasi lungime si forma.

3. Impingem cuticula cu un betisor de lemn, iar daca avem unghiile ingalbenite sau exfoliate venim pe suprafata lor cu un buffer.

4. Intr-un bol punem apa calda si o pastila efervescenta, emolienta si hidratanta. Introducem mana in bol pentru aproximativ 10 minute.

5. Apoi impingem din nou cuticula si aplicam un ulei pentru cuticule .

6. Degresam unghiile cu un dehidrator, aplicam o baza, apoi oja in 2 straturi fine. Este bine sa asteptam putin intre straturi si sa avem la indemana un creion corector pentru a sterge micile imperfectiuni.

7. In cazul in care oja este ingrosata, o fluidizam cu un diluant; nu o aplicam niciodata groasa pentru ca nu o sa se usuce si o sa sara foarte repede.

8. Daca vrem o manichiura sic, lipim cateva decoruri pe unghii, iar la final aplicam un top coat cu luciu puternic.

9. Pentru o uscare mai rapida aplicam si un accelerator de uscare.

Si gata manichiura!

 

Lacramioara Enache

Nail Artist Melkior