Genele false se poarta in orice anotimp si indiferent de vreme. Ele aduc un plus de farmec si stralucire privirii. Chiar daca nu purtam machiaj, genele false imbraca ochiul si ofera intregului chip un aspect interesant.

Genele false Melkior se gasesc sub forma de buchetele (individuale) sau tip banda. Cele sub forma de banda se folosesc pentru un eveniment si rezista pana la 48 de ore, dupa care se curata cu grija si pot fi reutilizate.

Stii care e diferenta dintre cele 2 tipuri de gene false? Diferenta dintre genele tip banda si cele individuale consta in faptul ca cele din urma au o durabilitate mult mai mare, pe cand cele banda se folosesc strict pentru un eveniment sau o ocazie, pentru o zi sau o noapte, dupa care se pastreaza si se reutilizeaza. Genele tip smocuri sunt aproape invizibile si se recomanda folosirea lor pe perioada zilei sau pentru un machiaj mai soft.

 

APLICAREA GENELOR TIP BANDA

Ce trebuie sa faci pentru a-ti aplica singura genele false tip banda? Iata pasii care trebuie urmati:

  •         Dezlipeste cu grija geana de pe ambalaj si, fara sa pui adeziv, masoara lungimea ei cu cea a ochiului; daca geana falsa este mai mare, ceea ce trebuie sa faci este sa tai cu o forfecuta cativa cm din exteriorul genei.
  •         Aplica adeziv duo in strat foarte subtire pe toata lungimea genei si, cu ajutorul unei pensete, lipeste mai intai mijlocul genei si coltul extern, apoi coltul intern.
  •         Pentru mai multa intensitate, la final poti aplica si mascara.

 

APLICAREA GENELOR INVIDIVUALE

Genele individuale se gasesc in diferite marimi – scurte, medii, mari, mixte si se aplica individual (buchetel cu buchetel), in functie de forma potrivita ochiului.

Genele individuale se aplica de la coltul extern la coltul intern aproape de baza genelor naturale, cu ajutorul adezivului duo.

 

TRUCURI!

Cu ajutorul genelor false putem corecta imperfectiunile ochiului. Iata cateva trucuri:

  •         Daca ai ochii rotunzi sau pleoapa cazuta, iti vei alege gene false mai mici in coltul intern si mai lungi in coltul extern, iar genele inferioare se dau cu mascara intotdeauna spre exterior (spre tample). In acest fel ochiul pare mult mai deschis, alungit, tanar.
  •         Daca ai ochii alungiti, poti opta pentru o pereche de gene tip evantai (mai lungi pe centrul benzii).

 

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior