Draga Melkior Girl, pregateste-te pentru marile sarbatori ale anului! Vine Mos Nicolae, apoi trebuie sa-l intampinam cum se cuvine pe Mos Craciun, iar in noaptea de Revelion trebuie sa stralucim cu orice pret! Iata cate motive pentru a verifica din timp trusa de machiaj si pentru a aduna in ea tot ce-ti trebuie pentru un look metalic spectaculos!

De sarbatori trebuie sa avem o aparitie interesanta, vibranta. Machiajul este foarte important pentru noi, femeile, si ne completeaza tinuta si coafura. In functie de locul unde alegem sa petrecem sarbatorile de iarna, trebuie sa alegem si machiajul.

In acest decembrie, machiajul fetei si al unghiilor tradeaza accente de auriu, bronz si aramiu. Stralucirea e cuvantul de ordine al sezonului. Indrazneste si poarta tonuri metalice pe pleoape si pe unghii. In consonanta cu bijuteriile si hainele care, la randul lor, stralucesc.

 

***Truc! Fii atenta la detalii, nu trasa pe chipul tau linii sau umbre la intamplare.

 

Fardul de pleoape in tonuri aurii, aramii, bronz! De ce merita sa-l alegi acum? Pentru un look indraznet, cu aspect metalizat. Asigura acoperire excelenta, rezista in timp, se aplica uniform si are aderenta buna.

Seara, putem opta pentru un make-up mai strident, care sa ne evidentieze trasaturile si personalitatea. De exemplu, bazeaza-te pe fardurile in tonuri de maro care sunt la moda si in acest sezon. Putem combina aceste nuante cu farduri aurii stralucitoare sau cu sclipici auriu. De asemenea, cautate in aceasta perioada sunt fardurile de pleoape cu efect metalic, una din tendintele de baza in sezonul de iarna.

Fardurile nu se vor aplica neaparat pe toata suprafata pleoapei, este suficient ca acestea sa fie aplicate in coltul ochilor, utilizate ca eyeliner sau combinate cu diferite farduri. Pentru a intensifica si mai mult privirea se poate opta pentru genele false care sunt un must have.

 

***Truc ! Pentru a obtine o culoare mai intensa pe pleoape, fardurile sidefate pot fi aplicate si cu pensula umeda.

 

De cele mai multe ori, accentul principal in machiajul de seara este obtinut prin utilizarea unui ruj in nuante aprinse. In tendinte este rujul in nuante de roz pal, rosu sau purpuriu, bordo, rosu de Burgundia, pruna.

De regula, in machiaj se pune accent doar pe o parte a fetei, insa aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa fardam ochii in seara de Revelion. Daca veti proceda in asa mod, atunci veti obtine un ten palid si unicul accent va fi pe buze. Pentru a evita asemenea efect, incercati sa alegeti fardurile adecvate in concordanta cu nuanta rujului. Rujul in gama de culori roz, mov, pruna, bordo se va asorta perfect cu farduri in nuante apropiate – mov delicat, roz rece, auriu.

 

***Truc ! Cand aplici rujul, nu depasi foarte mult conturul natural al buzelor pentru ca vei obtine un aspect dizgratios.

 

Nu uita de manichiura! Oja cu sclipiri aurii pentru o manichiura de efect! De ce merita s-o alegi? Este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna, se usuca rapid. De asemenea, poti folosi paiete pentru unghii, strass Swarovski, foite metalizate aurii, decoruri adezive cu tematica sarbatorilor de iarna.

Sarbatori fericite !

 

Delia Grosu

Make-up Artist Melkior