Draga Melkior Girl, azi iti prezentam 10 produse tocmai bune de folosit in noiembrie! Brown este una din cele mai cool culori ale toamnei, asa ca machiajul tau trebuie sa tina cont de ea in aceasta luna. Trece-o pe lista ta de cumparaturi si look-ul tau va fi modern si spectaculos.

 

  1.    Eyeliner & khol pencil Brown

Iata un produs indispensabil machiajului, mereu in tendinte, care evidentiaza ochii! Creion de ochi khol Shiny Brown prezinta acoperire uniforma, are mina moale, textura foarte buna si pigmentata, culoare intense si e rezistent la transfer. Se estompeaza usor, fara pete. Eyeliner & khol pencil se poate aplica direct pe pleoapa superioara, inferioara si pe mucoasa ochilor. Se poate aplica pe mana si cu ajutorul unei pensule se va aplica pe pleoape in functie de efectul dorit. Pentru a obtine o textura mai moale si mai rezistenta, se incalzeste mina creionului bine ascutit la flacara unei brichete.

  1.    Creion de ochi 24H khol kajal Brown

Creionul de ochi 24H khol kajal Brown are o culoare intensa, nu se intinde si este rezistent la transfer. Usor de estompat si usor de aplicat, atunci cand este folosit ca eyeliner, el rezista 24 ore. De asemenea, poate fi folosit pe partea umeda a ochiului, fiind khol kajal rezista pana la peste 5 ore. Prezinta o formula pe baza de ceara si detine o combinatie unica de ingrediente care asigura rezistenta produsului.

  1.    Mascara Space Volum Brown

Mascara Space Volum Brown confera genelor volum. Nu se intinde, nu curge, este rezistent la transfer si nu incarca genele. Prezinta o perie flexibila care intinde produsul pe gene de la radacina la varf. Are o formula intens pigmentata si contine unt de Shea hranitor si ceara de Carnauba (agent de ingrosare, pelicula protectoare).

  1.    Fard de pleoape City Smog

Din toata gama de farduri de pleoape alege tonuri delicioase de toamna. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. In functie de efectul dorit vom aplica produsul in textura aleasa (mat/sidefat) cu ajutorul unei pensule. Pentru a obtine o culoare mai intensa fardurile sidefate pot fi aplicate si cu pensula umeda.

  1.    Fard de sprancene Dark Brown

Fardul de sprancene Dark Brown este sub forma de pudra compacta si se foloseste pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor. Prezinta un efect intens de culoare. Prezinta o formula confortabila, catifelata si care nu usuca. Se va aplica cu ajutorul pensulei oblice pentru sprancene.

  1.    Cake eyeliner Brown

Melkior a creat un produs cosmetic de make-up realizat sub forma compacta, intens pigmentat, rezistent la transfer, usor de folosit, care permite aplicare uniforma si graduala. Cake eyeliner Brown poate fi folosit atat umed pentru trasare de linii precise la ochi, cat si uscat, atunci cand se aplica ca un fard de pleoape obisnuit.

  1.    Ruj Hot Chocolate

Rujul Melkior prezinta acoperire mare, e intens pigmentat, nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze. Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

  1.    Creion contur de buze Brown

Prezinta acoperire excelenta si asigura o conturare precisa. Este rezistent la apa si rezista mai mult de 4 ore. Are o compatibilitate excelenta cu pielea si nu se intinde. Se bazeaza pe o formula cu ceara, cu un continut mare de pigment. De asemenea, contine vitamina E (antioxidant natural) si ingredienti naturali de protectie. Lipliner Pencil Melkior poate fi aplicat direct pe buze, redesenandu-le sau conturand forma naturala a buzelor. Poate fi aplicat pe mana si cu ajutorul unei pensule pentru buze pentru a obtine un efect mai difuz. Rujul si conturul nu trebuie sa fie in acelasi ton.

  1.    Pudra Libera Ginger

Pudra Libera este foarte fina la atingere si contine particule fine care ofera tenului un aspect neted si luminos. Are o formula usor parfumata, fixeaza machiajul si confera un aspect neted tenului. Este potrivita tuturor nuantelor si tipurilor de ten. Se recomanda aplicarea pudrei peste machiaj pentru a-l fixa si pentru a conferi un aspect neted tenului. Se aplica pe fata si decolteu cu ajutorul pensulei sau a pufului de pudra.

10.        Oja perlata Moonstone

In noiembrie nu rata manichiura in tonuri brown. Oja Melkior asigura acoperire foarte buna, uscare rapida si rezistenta. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

 

Ligia Istrate

Make-up Artist Melkior