Aspectul fizic este foarte important in randul femeilor, iar mana dreapta a acestuia consta intr-un singur produs cosmetic: RUJUL !

Preferat de make-up artisti, rujul este singurul element care ofera armonie chipului si nu are voie sa lipseasca din kitul femeilor!

Institutul Pantone a desemnat in 2016 culorile anului ca Rozul Quartz si Albastrul Seren, nuante luminoase care aplicate pe buze ofera senzatia de volum .

Alte nuante celebre pentru aceasta toamna/iarna sunt : Rosu Stacojiu (nuantele HONEY si FIRE ), Maro Pamantiu (nuanta CARAMEL), Rosu Visiniu (nuantele CARDINAL RED, CLOSER), Pruna (nuanta DEEP LOVE) si, nu in ultimul rand, rujul Negru (nuanta AFTER DARK nou sosita in colectia Melkior).

Melkior detine o gama larga de rujuri in diferite texturi si toate acestea respecta tendintele anului !

Rujurile sunt intens pigmentate ceea ce le ofera rezistenta maxima, adera foarte bine pe piele fara a-si modifica nuanta si nu usuca buzele.

Se intalnesc in trei texturi diferite: mate, cremoase, lucioase.

Desi in ultimii ani culorile favorite pentru sezonul toamna/iarna au fost din gama nuantelor mate, anul acesta se pune accent pe buzele stralucitoare !

Rujurile shiny sunt ideale pentru anotimpul rece, contin particule ce reflecta lumina, ofera senzatie de volum, aspect uniform, hidratat, mascheaza si hranesc buzele uscate/degradate.

Petru o aplicare perfecta a rujului aveti nevoie de o pensula Melkior pentru buze cu care se aplica produs dinspre colturile exterioare ale buzei inspre centru.

Rujurile Melkior sunt compatibile intre ele, se pot mixa, iar pentru un efect de volum al buzelor se poate aplica rujul lucios (shiny) pe centrul buzei, deasupra rujului mat/cremos!

Orice femeie are nevoie de o nuanta perfecta pentru buze si de aceea recomand rujul Melkior!

 

TRUC ! Pentru rezistenta maxima a pigmentului din ruj buzele necesita curatare si hidratare intensa. Creionul exfoliant Melkior curata pielea moarta de pe buze lasand in urma un strat moale si hidratat. Acest creion contine particule exfoliante care, dupa ce se topesc, devin usor lipicioase si creeaza o aderenta perfecta pentru ruj!

 

SFAT ! Din kitul personal nu trebuie sa va lipseasca creioanele de buze. Creioanele se aplica inaintea rujului (dupa hidratare) din colturile externe catre centru. Pentru un efect de marire a buzelor se poate redesena conturul buzelor cu 1-2 mm deasupra liniei naturale. Pentru o rezistenta mai mare, aplica creionul pe intreaga suprafata a buzei. Creionul nu trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu rujul ; din contra, putem creea mai multe subtonuri cu un singur ruj si mai multe creioane de buze.

 

Nisa Duman

Make-up Artist Melkior