Cea mai frumoasa culoare pentru aceasta vara este galbenul solar. Se poarta atat in cromatica hainelor, cat si in machiajul ochilor. De ce? Pentru ca se asorteaza perfect cu zilele insorite si albastrul marii.

Pe aceasta tema, Melkior a creat 3 nuante pentru Fardul de pleoape: Sun Flower, Yellow si Gold Rush. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, rezista in timp si se aplica uniform. Pentru a obtine o culoare mai intensa fardurile pot fi aplicate si cu pensula umeda. Cele trei tonuri se pot folosi atat pentru machiajul de zi pentru ca pun in evidenta pielea bronzata si subliniaza frumusetea ochilor, cat si in machiajul de seara care insoteste perfect tinutele pentru plaja sau cocktail party. Adu stralucirea soarelui pe pleoapele tale!

Si manichiura beneficiaza de cea mai frumoasa nuanta de galben: Oja lucioasa Pineapple. Oja Melkior este rezistenta, asigura o acoperire foarte buna si prezinta uscare rapida. Cum se aplica? Se degreseaza unghia foarte bine, se aplica Base Coat pentru protectia unghiei, se aplica oja in doua straturi, apoi Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, iar la final acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea; dupa fiecare aplicare se asteapta un minut. Incearca in aceasta vara yellow style!

Sa nu uitam si de varianta de oja pentru copii: Kids Nail Color Yellow. Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca si fetitele vor sa fie cochete si viseaza sa-si coloreze unghiile. Lacul de unghii pentru copii are o formula delicata, potrivita pentru manichiura copiilor. Se aplica usor si se indeparteaza la spalare pentru ca este pe baza de apa. Capata un aspect vibrant atunci cand se usuca si se indeparteaza cu usurinta cu apa calda si sapun. Alege acest galben vibrant si joaca-te impreuna cu copilul tau!

Iar daca vrei sa realizezi niste picturi minunate pe unghiile tale, acum ai la dispozitie Vopseaua acrilica in nuanta Lemon Yellow. Este o vopsea de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke. Prezinta consistenta cremoasa, putere buna de acoperire, timp de uscare scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizarea modelelor pe unghie. Pune-ti imaginatia la lucru!

Galbenul se poarta cel mai bine vara fiind o culoare deschisa, stralucitoare, puternica, vesela. Si blondele si brunetele pot indrazni sa o foloseasca. Mai ales cand o asociaza in machiajul pleoapelor cu un accent de negru sau albastru.

Poarta in aceasta vara galben si vei fi irezistibila!