8 Martie – Ziua Femeii

Un motiv intemeiat pentru a spune LA MULTI ANI ! tuturor doamnelor si domnisoarelor in aceasta zi frumoasa de primavara!

Cum arata cadoul perfect pentru orice femeie cocheta? Noi zicem ca se va simti rasfatata daca primeste cosmeticele ei preferate. Si acestea pot fi:

 

FARD DE PLEOAPE

Respecta tema lunii martie, renunta la tonurile terne, abordeaza un look indraznet si imbraca pleoapele tale in nuante puternice de rosu. Privirea va capata intensitate!

RUJ

Acum e momentul sa porti culori puternice pe buze conferindu-le un aspect bine definit. Si daca vrei buze moi si catifelate, foloseste un creion exfoliant pentru buze care le hraneste, le protejeaza si le hidrateaza. Pregatite pentru a fi sarutate!

LIP GLOSS

Foloseste nuante stralucitoare, perfecte pentru un zambet seducator. In plus, vei obtine buze voluptuoase fara senzatie lipicioasa. Merita!

LIP PEN

Este varianta ideala pentru o aparitie sofisticata in aceasta primavara. Profita de perlele din compozitie, o formula usoara care defineste perfect buzele pe tot parcursul zilei. Zambeste!

OJA

Alege cele mai frumoase nuante de oja rosie pentru ca se potrivesc perfect in orice sezon pentru o manichiura seducatoare ce captiveaza privirile imediat.

Ligia Istrate

Make-up Artist Melkior