I am Dangerous this Halloween!

 

Cum te pregatesti anul acesta de Halloween? Care este personajul pe care vrei sa-l interpretezi? Pentru petrecerea de Halloween te inspira imaginea unei stafii, a unei vrajitoare, a unui monstru, vampir, schelet umblator sau a Contelui Dracula? Este perioada din an in care machiajele ,,de groaza’’ pun stapanire pe toti cei care cred in spiritul Halloween, indiferent de varsta. Melkior te provoaca sa intri in joc si sa incerci un machiaj in tonuri alb-negru cu accente discrete de rosu.

 

Machiajul ochilor

 

Pentru machiajul ochilor, te poti baza pe fardul de pleoape mat Black Velvet, care este intens pigmentat si adera foarte bine pe piele. Daca vrei sa obtii accente fine de alb, foloseste fardul de pleoape Whisper White.

 

De asemenea, poti alege un creion de ochi Khol Negru cu o mina moale, o culoare intensa si o putere de acoperire uniforma. Varianta de creion de ochi alb este perfecta pentru a obtine un machiaj dur.

 

Ca sa obtii un efect mai intens, foloseste tusul de ochi care se usuca rapid si are un aspect mat. Iar la final, o mascara Black pentru a conferi volum genelor.

 

Pentru un machiaj spectaculos, se potrivesc si genele false, deoarece vor adauga densitate genelor naturale.

 

Machiajul buzelor

 

Pentru machiajul buzelor, ai acum la dispozitie mai multe variante de rosu care definesc perfect buzele pe tot parcursul zilei: Ruj clasic Le rouge, care nu migreaza si rezista in timp, Ruj cremos Scarlet imbogatit cu vitamina E, Ruj shinny Cosmopolitan Red si Lip Pen intr-o formula extrem de pigmentata.

 

Pictarea unghiilor

 

Manichiura poate, la fel de bine, sa faca parte din tematica lunii octombrie. Daca vrei sa iti pictezi unghiile in tonuri de alb si negru, foloseste lacul de unghii Black Tattoo si oja perlata Shimmer White sau oja de pictura Black si White.

 

De asemenea, nu trebuie sa-ti lipseasca de pe unghii decorurile adezive care se aplica foarte usor si creeaza un efect spectaculos. Foloseste bijuterii adezive pentru unghii cu motive specifice de Halloween!

 

 

 

Florina Morareanu

 

Make-up Artist Melkior