I am Dangerous this Halloween!

Cum te pregatesti anul acesta de Halloween? Care este personajul pe care vrei sa-l interpretezi? Pentru petrecerea de Halloween te inspira imaginea unei stafii, a unei vrajitoare, a unui monstru, vampir, schelet umblator sau a Contelui Dracula? Este perioada din an in care machiajele de groaza pun stapanire pe toti cei care cred in spiritul Halloween, indiferent de varsta. Melkior te provoaca sa intri in joc si sa incerci un machiaj in tonuri alb-negru cu accente discrete de rosu.

 

Machiajul ochilor

Pentru machiajul ochilor se poti bizui pe un Fard de Pleoape mat Black Velvet care este intens pigmentat si adera foarte bine pe piele. Accente fine de alb se pot obtine utilizand varianta alba a fardului de pleoape Whisper White.

Alege un Creion de ochi Khol Negru cu o mina moale, o culoare intensa si o putere de acoperire uniforma. Varianta de Creion de ochi Alb este perfecta pentru a intregi machiajul dur.

Intregeste machiajul ochilor aplicand un Tus de ochi care se usuca rapid si are un aspect mat. Iar la final, o Mascara Black pentru a conferi volum genelor.

Pentru un machiaj spectaculos se potrivesc si Genele False care adauga densitate genelor naturale.

 

Machiajul buzelor

Pentru machiajul buzelor ai acum la dispozitie mai multe variante de rosu care definesc perfect buzele pe tot parcursul zilei: Ruj clasic Le rouge care nu migreaza si rezista in timp, Ruj cremos Scarlet imbogatit cu vitamina E, Ruj shiny Cosmopolitan Red, Lip Pen intr-o formula extrem de pigmentata.

 

Pictarea unghiilor

Manichiura poate, la fel de bine, sa faca parte din tematica lunii octombrie. Fie ca iti pictezi unghiile in tonuri de alb si negru folosind Lac de unghii Black Tattoo si Oja perlata Shimmer White sau folosind Oja de pictura Black si White.

Si nutrebuie sa lipseasca de pe unghii decorurile adezive care se aplica foarte usor si creaza un effect spectaculos. Folositi Bijuterii adezive pentru unghii cu motive specifice de Halloween.

 

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior

 

 

  • Dangerous Face

Vino in Magazinele Melkior pana la sfarsitul lunii octombrie si pregateste-te pentru Halloween!

1. Vino sa te machiezi gratuit in magazinele Melkior (alb/negru/rosu).

2. Fotografiaza-te cu acest machiaj Dangerous!

3. Posteaza poza pe pagina ta de Facebook mentionand hastag  #melkior2015