Rasfata-ti tenul cu pudra bronzanta de la Melkior!

 

Vrei un ten cu aspect natural bronzat? Atunci pudra bronzanta nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de machiaj. Scopul acesteia este sa reduca aspectul uleios al fetei tale, sa ofere rezistenta fondului de ten si sa iti dea o stralucire aparte.

 

Pudra bronzanta mata

 

Confera tenului un aspect luminos si bronzat iar textura fina si catifelata iti rasfata pielea. Pudra bronzanta poate fi aplicata cu o pensula mare, scuturandu-se putin pentru a indeparta cantitatea excesiva. Se aplica prin miscari circulare, pe zonele fetei expuse mai mult la soare: fruntea, nasul, barbia si pometii.

 

La Melkior vei gasi trei variante de pudra bronzanta mata. Alege-o pe cea care ti se potriveste:

 

·        Pudra compacta mineral bronzanta mata HONEY – imbogatita cu antioxidanti si cu vitaminele A si E;

·        Pudra compacta bronzanta mata COFFEE – in comparatie cu alte produse similare, aceasta pudra bronzanta are o formula mai fina, oferind tenului un aspect natural;

·        Pudra bronzata MATA – aceasta este recomandata persoanelor cu tenul inchis. Contine un complex nutritiv care imbunatateste aspectul si vitalitatea pielii.

 

Pudra bronzanta luminoasa

 

Asigura un aspect final luminos si natural tenului, oferind protectie UV. Aceasta pudra bronzanta contine un complex nutritiv care imbunateste aspectul si vitalitatea pielii. Este ideala pentru toate tipurile de piele.

 

Pudra luminoasa bronzanta Glam Sun este imbogatita cu vitaminele A si E. De asemenea, poate fi aplicata cu o pensula din par natural sau cu buretel din bumbac (puf), prin tapotare pentru a obtine un machiaj mai rezistent. Folosind nuante diferite de pudra bronzanta, se poate sculpta forma fetei.

 

Roxana Minea

Make-up Artist Melkior