Astazi va propun sa mergem impreuna intr-o calatorie cromatica estivala. Pornim de la curcubeul zilelor de vara si desenam un arc multicolor al cosmeticelor tocmai bune de folosit in acest sezon.
 
 
ROSU
 
Si incepem cu ispititorul rosu!  O intreaga colectie de lacuri de unghii in tonuri de la cele mai indraznete la cele mai sexy si sofisticate : Attraction Fatale, Anytime Red, Red Kiss, Pure Seduction, Sweet Coral, Chic Chic, Flash Party, Delicate, Red Star, Too Much, Jasper, Vegas Red, London Red, Milano Red, Tokyo Red, Paris Red, Havana Red. Pentru impodobirea manichiurii poti alege paiete pentru unghii Red. Machiajul ochilor beneficiaza de fardul de pleoape Coral, dar si de varianta Fuchia. Cele mai seducatoare nuante de rujuri fac parte din gama rosu: Le Rouge, Fire, Cardinal Red, Sweet Smile, Fleureter, Cosmopolitan Red. Si pentru luciu de buze gama cuprinde tonuri de Cayenne si Sorbet. Din trusa de machiaj nu trebuie sa lipseasca creionul de buze Red.
 
ORANJ 
 
Am ajuns la provocatorul oranj!  Poti alege un lac de unghii Orange Flavour si Pink Cocktail, iar pentru o manichiura cu gel UV cere la salon una din urmatoarele nuante : Orange, Neon Orange sau Shinny Coral sau manichiura cu acril in nuanta Mango. Pentru fardul de pleoape ai la dispozitie o nuanta seducatoare de Orange. Pentru machiajul buzelor incearca in aceasta vara nuanta de ruj Sweet Orange si luciul de buze Coral Crush.
 
GALBEN 
 
Si a venit randul tonurilor solare!  Poti folosi un lac de unghii Pineapple, iar pentru decorarea unghiilor ai la dispozitie o capsula de paiete pentru unghii Golden. La salon poti incerca manichiura cu gel UV in nuanta estivala Neon Yellow sau manichiura cu acril in nuanta Lemon. Pentru un aspect sanatos si natural al unghiilor si cuticulelor poti folosi un produs pe baza de vitamine, ulei de jojoba  si cu parfum de lamaie : ulei pentru unghii si cuticule. Pleoapele pot capata stralucire si luminozitate solara folosind fardul de pleoape Gold Rush, dar si nuanta Sun Flower.
 
VERDE 
 
Acum e momentul nuantelor vegetatiei proaspete de vara! Ai la alegere un lac de unghii Green Coat, Ancient Green, Lime, Vertigo, Green Infusion. Acum este momentul ca la salon sa incerci manichiura cu gel UV in nuanta estivala Neon Green sau manichiura cu acril in nuanta Watermellon. Pentru machiajul ochilor poti folosi o nuanta satinata Metallic Green sau una mata Citronelle ori Alien. Din trusa de machiaj nu trebuie sa lipseasca un corector de ten bun, iar Green se foloseste pentru iluminare.
 
ALBASTRU 
 
Nu lipsesc tonurilor marine!  Iata propunerile cromatice din care poti alege un lac de unghii Blue Royal, Electric Nights, Belle Epoque. Si pentru infrumusetarea unghiilor poti alege din gama de paiete Bright Blue, Blue Green si Dark Green. Pentru machiajul ochilor ai la dispozitie creionul de ochi Albastru, dar poti incerca si Turquise, iar pentru ocazii speciale mizeaza pe genele false Blue Look. Uite cat de bogata este gama de fard de pleoape pentru aceasta culoare : Blue Lagoon, Electric Blue, Blue Nights, Olympian Blue, Air Blue. Iar pentru un machiaj modern al buzelor incearca nuanta Ozone.
 
INDIGO 
 
Oscilam cu indrazneala intre albastru si violet! Renuntam pentru moment la nuantele romantic si diafane facand loc unei culori puternice! Poti alege un lac de unghii Blue Storm sau Sexy Rich, iar pentru infrumusetarea manichiurii ai la dispozitie decorurile adezive cu motive florale. Unghiile tale se pot baza in aceasta vara pe cocktailul cu vitamine, un produs ideal pentru unghii uscate si deshidratate. Iar la salon poti cere o manichiura cu gel UV in nuanta Electric Blue. Si pentru machiajul buzelor ai acum la dispozitie seducatorul ruj Coquette.
 
VIOLET 
 
Provocare deplina cu violet!  Acum este momentul sa alegi un lac de unghii Daek Storm, Disco Power, Purple Stone, Super Nova, Gravity. Doua nuante de paiete pentru unghii te vor ajuta sa decorezi manichiura : Blue Purple si Purple. Pentru machiajul ochilor hotaraste-te la una dintre urmatoarele nuante : Violette, Purple Haze, Prune, Iris, Lavender. Nuanta Wild Berry e cea mai potrivita pentru buze, desi poti alege si rujul Bisou.
 
Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior