Iti plac bomboanele fondante? Atunci afla ca tendintele spun ca in sezonul primavara – vara 2015 se poarta nuantele pastelate in cele mai frumoase combinatii artistice. Atat la capitolul haine, cat si in machiaj. Stralucirea abundenta este acum inlocuita cu blandetea cromatica a culorilor calde. Toate tonurile diafane sunt in prim-plan. Delicate, palide, siropoase, pline de farmec, gata-gata sa-ti vina sa le mananci.

 

Alege preferatele tale dintre aceste culori dulci si combina-le complementar pentru a realiza un machiaj romantic, care iti pune in valoare sensibilitatea si gingasia.

 

Pentru un machiaj de zi, foloseste un fard de pleoape Mat Peach sau alege sa iti subliniezi feminitatea cu nuanta Sun Flower, de la Melkior Professional. Defineste-ti stilul cromatic, alegand pentru machiajul ochilor, una dintre noile culori Blossom Collection. Aceasta paleta de farduri adauga un plus de luminozitate privirii: Vintage Rose, Diaphane, Ethreal, Coral Fusion, Air Blue, Iris.

 

Pentru un zambet seducator, ai acum la dispozitie un ruj clasic, nude sau variantele pastelate de ruj in ton cu restul machiajului: Breeze, Suave, Soft Touche, Ozone. La capitolul ruj cremos, propunerea sezonului cald este nuanta mandarine, delicata si gratioasa. Obtine un efect kissable utilizand un creion contur de buze coral nude care le defineste perfect forma. Adauga stralucire buzelor tale cu un luciu de buze quartz pink si vei obtine buze voluptoase fara senzatie lipicioasa.

 

Opteaza pentru un fard de obraz gingas, cu o textura catifelata si matasoasa. Pentru un machiaj definit, aplica pe pometi, o pudra luminoasa. Recomandarea noastra este Mozaic Light Touch, ideala pentru un aspect fresh.

 

Pentru o manichiura gratioasa ai la dispozitie toate tonurile de lac de unghii Blossom Collection, nuante de sensibilitate cromatica de neegalat: Nude Rose, Inspiration, Serenity, Air Blue. Si in acelasti stil de finete si gingasie, se afla si oja perlata Charming You, cu care vei obtine o manichiura romantica suta la suta.

 

Florina Morareanu

Make-up Artist Melkior