Vrei o manichiura impecabila? Atunci ai nevoie de aceste forfecute pentru unghii si cuticule!

Mainile sunt cartea ta de vizita iar manichiura poate spune multe despre personalitatea ta. De aceea, indiferent daca preferi sa folosesti oja clasica, oja semipermanenta, gelul UV sau rasina acrilica, ai nevoie de ustensile eficiente si de calitate care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite. Forfecutele pentru unghii si cuticule le alegem in functie de forma, marime, precizie si calitate. In acest articol vei afla cum se folosesc si cum se intretin corespunzator.

Forfecuta pentru unghii cu lama curbata

Melkior a creat o forfecuta pentru unghii HQ, din otel inoxidabil, nichelat, cu lama curbata de 3.5 cm. Este ideala pentru taierea unghiilor, asigura precizie, este fiabila si usor de manevrat.

Cum se foloseste?

Forfecuta pentru unghii se curata dupa fiecare utilizare, indepartand cu grija reziduurile, si nu se sterilizeaza la temperaturi mai mari de 260⁰C! Dupa imersia in solutii, clatiti bine sub jet de apa si uscati foarte bine forfecuta, pentru a evita coroziunea.

Se recomanda sa nu folositi forfecuta pentru unghii in alte scopuri. Utilizarea incorecta sau sterilizarea necorespunzatoare poate duce la deteriorarea si coroziunea acesteia. Forfecuta pentru unghii de la Melkior este ideala pentru o manichiura curata, impecabila!

Forfecuta pentru cuticule cu lama curbata

Scapa de cuticulele inestetice cu aceasta forfecuta speciala de la Melkior! Confectionata dintr-un material rezistent, de inalta calitate, aceasta asigura precizie si este usor de manevrat. Lama curbata de 3.5 cm nu necesita ascutire.

Cum se foloseste?

Dupa fiecare utilizare, se curata si se indeparteaza atent reziduurile. La fel ca forfecuta pentru unghii, nu se sterilizeaza la temperaturi mai mari de 260⁰C! Pentru o durata de viata indelungata, protejeaz-o impotriva loviturilor si nu o folosi in alte scopuri. Utilizarea incorecta sau sterilizarea gresita poate duce la deteriorarea si coroziunea acesteia. Forfecuta pentru cuticule de la Melkior trebuie sa se regasesca mereu in poseta ta de manichiura.

Veronica Stan

Nail Artist Melkior