Un cadou perfect pentru o femeie cocheta! 30 de produse cosmetice Melkior la alegere!

Cosar, potcoava, ghiocel, trifoi cu 4 foi, pisicuta, elefant, floricele, inimioare ... Dintre miile de modele de Martisoare, unele simpatice, altele aducatoare de noroc, trebuie sa stii exact ce vrei sa transmiti persoanei dragi: dragoste, prietenie, respect, apreciere sau chiar amuzament. Daca vrei sa mergi la sigur, alege martisoarele sub forma de produse cosmetice, un cadou perfect pentru orice femeie cocheta. Cu siguranta se va simti rasfatata! Iata cateva idei de Martisor de la Melkior!


Intampina primavara cu cele mai frumoase nuante de oja rosie, care se potrivesc in orice sezon si captiveaza privirile imediat.

Propunerea Specialistului: incearca una din nuantele Crazytality, Chic Chic, Flas Party, Tokio Red, London Red, Vegas Red, Paris Red, Milano Red, Havana Red, Pure Seduction, Red Star, Red Kiss, Anytime Red, Attraction Fatale.

 

Pentru o manichiura french, cele mai potrivite nuante sunt: White Snow si Rench Blanche, iar la capitolul pictura pe unghii nu trebuie sa lipseasca nuanta White.

 

Pentru doamnele care isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei, o manichiura cu paiete pentru unghii, decorate cu modele unice si spectaculoase este alegerea perfecta. Iata ce modele gasesti la Melkior: Reddish Golden, Red Silver Fine, Shinning Silver.

 

Pentru un machiaj seducator ai nevoie de produse cosmetice de calitate. Spre exemplu, de la Melkior poti alege un creion contur de buze in tonuri Red si un creion de ochi khol alb, care are o mina moale, perfecta pentru machiajul ochilor. Nu in ultimul rand, sprancenele sunt bine definite cu un creion special care le face sa arate impecabil.

 

Adauga in trusa de produse cosmetice un ruj seducator, cum ar fi Classic Fire, L Rouge, Cardinal Red, Lovely Pink. Cine nu vrea buze moi si catifelate? Un creion exfoliant pentru buze, care le hraneste si hidrateaza este ritualul potrivit pe care trebuie sa il repeti saptamanal.

 

Alege un luciu de buze in nuante delicioase, precum: Cayanne, Coral Crush, Sorbet, Summer Party, Clear, Whisper. Aceste produse cosmetice au o textura usoara si confortabila ce ofera buzelor un aspect apetisant.

 

Renunta la tonurile terne, lipsite de viata si incearca nuante indraznete de farduri de pleoape: Red Leaf, Coral, Whisper White. Privirea ta va capata intensitate si un aer seducator.

 

Alege dintre aceste produse cosmetice si ofera un cadou inspirat, care va aduce zambetul pe buze! La Melkior vei gasi intotdeauna tot ce ai nevoie pentru a te simti rasfatata si frumoasa!

O primavara minunata!