Mainile noastre sunt o adevarata carte de vizita. In orice sezon si in orice imprejurare. De aceea, trebuie sa avem mereu maini frumoase, ingrijite, cu o manichiura impecabila.

Astazi iti prezint o lista cu 16 produse care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de manichiura.

 

SOLUTIE IGIENIZANTA PENTRU MAINI SI ACCESORII

Trusa ta de manichiura trebuie sa contina obligatoriu o solutie purificatoare pentru maini, unghii si accesorii. Totul pentru o igiena maxima.

 

PILA CU 2 FETE PENTRU UNGHII NATURALE

Alege orice model de pile cu 2 fete si abrazitati diferite care iti permit scurtarea unghiilor naturale, o pilire rapida si precisa. Sunt subtiri si usor de manevrat.

 

FORFECUTA INOX PENTRU UNGHII LAMA CURBATA ECO

Din otel inoxidabil, nichelat, forfecuta pentru unghii cu lama curbata eco este ideala pentru taierea unghiilor si indepartarea cuticulelor.

 

FORFECUTA PENTRU CUTICULE LAMA CURBATA

Ideala pentru taierea cuticulelor, forfecuta pentru cuticule este facuta din material rezistent, de inalta calitate. Prezinta precizie, este fiabila, usor de manevrat si nu necesita ascutire.

 

SPATULA DUBLA FUNCTIE PENTRU IMPINGEREA CUTICULELOR

Confectionata dintr-un material rezistent, de inalta calitate - otel inoxidabil, spatula cu dubla functie pentru impingerea cuticulelor este ideala pentru impingerea si indepartarea cuticulelor. Este fiabila, usor de manevrat si prezinta precizie.

 

DEGRESANT UNGHII

Alege pentru trusa ta de manichiura si un degresant pentru unghii. El indeparteaza uleiurile naturale de pe suprafata naturala a unghiei si pregateste unghia naturala pentru aplicarea primului strat de baza. Creste rezistenta lacurilor de unghii.

 

LAC DE BAZA CU ADERENTA MARE

Foloseste un lac de baza cu aderenta mare pentru a prelungi rezistenta lacului de unghii. Este usor lipicios, se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului de unghii. Este foarte bun pentru unghiile exfoliate sau casante. Protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

 

LAC DE BAZA SI PROTECTIE 2 IN 1

De asemenea, poti folosi si un lac de baza si protectie 2 in 1 care are dubla functie: este lac de baza si lac de protectie in acelasi timp. Utilizat ca lac de baza, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii. El creste aderenta lacului de unghii, protejeaza si intareste unghiile si pregateste suprafata unghiei pentru o aplicare optima a lacului de unghii. Folosit ca lac de protectie, prelungeste rezistenta lacului de unghii conferindu-i un finish stralucitor.

 

TOP COAT EFECT DE GEL

Pentru finalul manichiurii poti apela la un top coat cu efect de gel, un produs care asigura un aspect final foarte lucios. Prezinta aspect si textura de gel.

 

ACCELERATOR USCARE EFECT LUCIOS

Special creat pentru o uscare mult mai rapida a lacului de unghii este acceleratorul de uscare cu efect lucios. Confera o finisare lucioasa.

 

OJA MELKIOR

In culori moderne, in tendinte, oja Melkior este rezistenta, prezinta acoperire foarte buna si uscare rapida. Se gaseste in peste 99 de nuante lucioase, mate, perlate si paietate. Alege tonuri diafane pentru oja French, iar din trusa ta de manichiura nu trebuie sa lipseasca oja de pictura care este prevazuta cu pensula foarte subtire, pentru a crea ornamente cat mai fine, in detaliu.

 

DIZOLVANT PENTRU LAC DE UNGHII FARA ACETONA

Bazat pe o formula delicata, dizolvantul pentru lac de unghii fara acetona indeparteaza eficient lacul de unghii fara sa agreseze si sa albeasca unghia si cuticula.

 

CREION CORECTOR OJA

Inlatura surplusul de oja de pe cuticule si de pe marginea unghiei. Creionul corector de oja contine 3 rezerve.

 

CUTIE PENTRU ACCESORII MANICHIURA

Pentru depozitarea tuturor accesoriilor necesare pentru ingrijirea si infrumusetarea unghiilor iti este utila o cutie pentru accesorii manichiura.

 

DECORURI UNGHII

Pentru infrumusetarea unghiilor poti folosi decoruri adezive care se aplica foarte usor si se potrivesc tuturor nuantelor de oje.

 

USTENSILA PENTRU DECORURI

Practica in aplicarea gelului de constructie si pentru decorarea unghiilor cu gel, oja sau oja semipermanenta este ustensila pentru decoruri unghii. Este un instrument din lemn, cu doua capete metalice de diferite dimensiuni.

 

Veronica Stan

Nail Artist Melkior