Povestea incepe asa: “Eu sunt Koko, sau Maria, in functie de persoana cu care vorbesc. Sunt nascuta in ’90, in plina Vara, probabil de aia ador caldura si soarele. Sunt optimista, vesela si vesnic indragostita de viata, dar asta va las sa descoperiti din postarile mele. Am inceput blogul in 2009 fara sa ma gandesc vreodata ca o sa ajunga aici, fara sa anticipez miile de ore ce aveau sa fie investite in el. Am facut Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei la Universitate si apoi un Master de Publicitate si Reclama la SNSPA. In toti acesti ani am continuat sa scriu pe blog si, sper eu, sa-l imbunatatesc in fiecare an. Iar el mi-a rasplatit dedicatia, oferindu-mi numeroase oportunitati si experiente de neuitat.”

Faceti cunostinta cu Maria si blogul ei: www.special-koko.com

 

MELKIOR: Care este povestea vietii tale?

Maria Dragason: Am 26 de ani si sunt o fata obisnuita, indragostita de machiaj si blogging.

 

MELKIOR: Ce-ti place cel mai mult acum la tine?

Maria Dragason: Ca am invatat sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt.

 

MELKIOR: Ce s-a schimbat in viata ta dupa ce ai devenit bloggerita?

Maria Dragason: Managementul timpului, in primul rand. Pare simplu din exterior, dar intra multe ore intr-un blog, canal de youtube si cont de social media. Apoi, partea mea preferata, ca am ocazia sa descopar produse si proceduri la care poate n-as fi avut acces inainte.  Si, last but not least, ca am cunoscut (online si irl) persoane deosebite prin intermediul blog-ului.

 

MELKIOR: De ce ai creat blogul? Ce satisfactii ai cu el?

Maria Dragason: Din dorinta de a impartasi dragostea mea pentru beauty cu alte fete, de a crea o comunitate pasionata de machiaj. Satisfactiile sunt numeroase, dar recunosc ca ma bucura tare cand primesc multumiri si aprecieri de la alte fete care fac acum make-up/blogging/vlogging si care-mi spun ca le-am inspirat.

 

MELKIOR: Cum ai ajuns sa te ocupi de make-up?

Maria Dragason: Am descoperit forumuri si blog-uri de machiaj din Statele Unite si am fost fascinata de look-urile create de fetele respective. Nu mai vazusem asa ceva, mi se parea o pictura pe pleoape si mi-a placut enorm.

MELKIOR: Iti amintesti cand te-ai machiat prima data? Cum a fost?

Maria Dragason: Nu, sincera sa fiu, au trecut ceva ani de atunci J. Probabil ma dadeam cu creion si rimel la serbarile de sfarsit de an. Am descoperit pasiunea mea pentru culoare de-abia prin clasa a 10-a.

 

MELKIOR: Ce cosmetice plimbi zilnic in poseta?

Maria Dragason: Ruj, balsam, poate si corector.

 

MELKIOR: Care e machiajul tau preferat? Ce-i recomanzi unei cliente?

Maria Dragason: Prefer look-urile colorate si luminoase. Unei cliente ii recomand ce simt ca i se potriveste - depinde mult de fizionomia ei, de evenimentul la care participa, de stilul ei.

 

MELKIOR: Ce inseamna Melkior pentru tine?

Maria Dragason: Produse calitative la un pret accesibil.

 

MELKIOR: Care e produsul tau favorit din colectia Melkior?

Maria Dragason: Cel mai multi imi plac fardurile - sunt pigmentate si rezistente si exista o paleta uriasa de culori din care sa aleg.

 

MELKIOR: Ce hobby-uri ai?

Maria Dragason: Mi-am transformat principalul hobby in job, dar imi place sa citesc, sa ies la plimbari, ador shopping-ul online.

 

MELKIOR: Care e obiectul la care tii cel mai mult?

Maria Dragason: Nu cred ca am, nu pun mare pret pe lucruri materiale, desi recunosc ca ma ia un mini atac de panica cand nu-mi gasesc telefonul J.

 

MELKIOR: Ce te inspira zilnic?

Maria Dragason: Natura, cerul, social media, perioada anului & so on.

 

MELKIOR: Daca ar trebui sa-ti schimbi jobul, ce ai alege?

Maria Dragason: Cu siguranta tot ceva in domeniul machiajului si/sau marketing-ului online.

 

MELKIOR: Cu cine vrei sa semeni, ai un erou preferat?

Maria Dragason: Exista multe persoane pe care le admir, dar tot ce-mi doresc e sa fiu cea mai buna versiune a mea.

 

MELKIOR: Daca ai pleca maine pe o insula pustie, numeste 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine.

Maria Dragason: Pe iubitul meu si cei doi catei J.

 

MELKIOR: Care este mesajul tau pentru cei din jur?

Maria Dragason: Sa fie mai toleranti si mai deschisi. Cred ca lucrurile ar fi mult mai bune daca ne-am deschide mintea si inima catre lucruri pe care nu le intelegem.

 

MELKIOR: Ce ti-ai programat pentru 2017?

Maria Dragason: Va trebui sa ma urmariti pe blog/ youtube/ instagram/ facebook ca sa aflati J. Dar promit ca e ceva interesant!