Paletele cu mai multe farduri de pleoape de la Melkior le ofera o solutie practica femeilor ce doresc sa aiba o trusa de machiaj ordonata si bine pusa la punct.

 

Chiar daca esti adepta unui singur stil de machiaj sau daca iti place sa experimentezi, veti putea realiza un machiaj de zi sau de seara avand la dispozitie palete cu mai multe culori in texturi mate, sidefate sau metalice.

 

Pune-ti in evidenta culoarea ochilor alegand paletele preferate:

 

  1.    Paletele cu 3 farduri mate au culori foarte pigmentate, asigura acoperire foarte mare, sunt rezistente in timp, se aplica uniform si au aderenta buna. Fardul poate fi aplicat umed sau uscat in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard cu care este prevazuta acest tip de paleta.

 

  1.    Paletele cu 3 farduri sidefate au nuante complementare perfecte. Culorile se pot folosi atat separat, cat si in combinatii cromatice asortate, astfel incat in fiecare zi sa beneficiezi de alt tip de machiaj al ochilor.

 

  1.    Paletele de 6/12/24 farduri sunt cele mai cautate. De ce? Pentru ca Melkior iti ofera posibilitatea de a alege rezervele de farduri preferate si primesti CADOU paleta magnetica goala in care le depozitezi. Aceasta oferta senzationala este valabila atat in magazinele Melkior din toata tara, cat si la comenzile de pe site.

Creeza-ti propria trusa de farduri si primesti paleta gratuit!